En alldeles vanlig vecka

Denna vecka, ett liv. En vecka går ju väldans fort. Det började med en syko sunday.

   Ingen kommentar

Efter en skön och slapp förmiddag, kom familjen Fransson/Wiberg på besök. Det blev en premiärtur till den nya lekplatsen (eller ok...Martin och jag hade redan provgungat både tresitsgungan och trägrisen...).

   - Hur gick det här till?

   Roligt o roligt? Grisa s'a inte ha roligt.

Ett par dagar senare var det dags igen. Weard wednesday. Den här gången var det bror Henrik som kom förbi med William och Emilia. Självfallet var vi tvunga att inviga julklappsbiljarden  födelsedagsspelet.

   - Hur gick det här till? No 2

   - Vad "händer" nu då?   (förlåt...)

   Lika roligt för liten som större.

Nu är det fredag. Grillen är tänd. GT: slukad. Ölen upphälld. Stian är skurad. Kan det bli så mycket bättre? Nä. Precis.

Pussokram!


Gruvligt trevligt

I lördags gjorde vi en dagstur ut på den småländska landsbygden. Efter ett stopp för lunch på lantcafét i Öhr for vi till okända trakter utanför Ramkvilla. I Höneboda finns en nedlagd schiffergruva som är öppen för nyfikna krabater.

     Ett par nyfikna krabater utanför gruvingången 
     Det droppade från taket och väggarna
     I Bergakungens kyliga sal


Väl ute i värmen igen, åkte vi till ett utkikstorn som också erbjöd kaffe och våffla. Då är det ju synd att försitta tillfället.

 



Dröm sött.


Hoppsansa, vad snurrig jag va'!

Tryckfelsnisse, senilnisse eller någon annan jäkla nisse har visst varit framme. Vi hade visst tagit en massa foton i Koviken. Här kommer ett axplock:

     Vackra, vackra blomster.
     Välkommen till vår enkla boning.
     En stund vid vattnet gör gott för själen.


Jag hittade till och med ett gäng foton från helgen då mamma och Bosse var här.

     Det vackra vädret inbjöd till sill...med lämpligt tillbehör.
   Nu vet jag varifrån jag fått min talang för Guitar hero!



Martin lyckades få oss på bild, när vi njöt av en picknick vid Kronobergs slottsruin.

  


Kramar från Jennie


Underbara vår

Nu var det länge sedan vi uppdaterade sidan. Dagarna liksom bara försvinner... Sedan sist har både det ena och andra hänt. Vi har firat jul, exempelvis. Eller...tja...firat en julklapp i alla fall. Mamma och Bosse fick biljetter till Claes "tungvrickaren" Erikssons föreställning Solo, där han enligt egen utsago undersökte "scenens möjigheter på ett ganska underhållande sätt". Martin och jag följde givetvis också med. Efteråt åt vi varsin tapastallrik på Deluxe. Det är så himla gott! 

I helgen som gick var vi i Koviken. Åhh, vad våren är fantastisk. Tyvärr, var vi otroligt dåliga på att använda kameran. Det är synd och skam för det var sååå underbart med alla färger av gullvivor, slånbärsblommor och nyutslagna björkar. Och alla dofter. Aah. Ljuvligt. Det enda vi dokumenterade var hur trött man blir av all havsluft...Lite suddigt, men jag tror det framgår...eller bakgår...

   Souver...troutt...zzzzz


När vi inte är lediga och har det mysigt i sommarstugor och annat, jobbar vi mest. Själv är jag på praktik just nu, på ett eventföretag som heter Contrast. Det är bara några veckor kvar, sedan har jag gått ett helt år på utbildningen. Oj, oj, skoj.

Pussokram för ikväll.
//Jennie

RSS 2.0