Bröllopsminnen, del 2 (festen)

För alla er som var där men behöver en repetition (!) och för er som inte var där men är här (?) så finns det bilder och berättelser från vigseln och bröllopsfesten här nedan.

Vigseln ägde rum i den mycket fina kyrkan i Härlöv. När vi lovat varandra evig trohet och sagt ja på rätt ställe  var vi redo att tåga ut som herr och fru Rosander...



Här står vi som nygifta utanför kyrkoportarna och solar oss i både värme och lycka tillsammans med prästen Svante. Gratulationer och mingel i kyrkoparken vid den intilliggande sjön väntar...



Dags för avfärd (i nedcabbad Porsche så klart) mot festligheterna på Teleborgs slott...

    

På slottet var allt färdigdukat och gästerna stod på rad :)

    

Vi sattes till bords på riktiga tronar och njöt av god mat, vackra ord och vällustiga skratt hela kvällen. Festligheterna visste inga gränser! 

    


Tack för all uppvaktning!
Vårt bröllop blir ett varmt och glatt minne tack vare er alla.


Bröllopsminnen, del 1

Här är några av våra bröllopsfoton som vår kompis Jenny Jakobs tog på oss under vår underbara bröllopsdag:

                   

                   




Ett stort tack till fotografen Jenny!

2007.08.06 - Vad är väl ett bröllop på slottet...

...om inte alldeles, alldeles underbart?!!

Jag fick min Martin under pompa och ståt till strålande solsken och i sällskap av familj och underbara vänner, för två dagar sedan och kan nu stolt titulera mig Fru Rosander.

Vår bröllopsdag överträffade alla mina förväntningar och förhoppningar och jag är så glad och tacksam för alla lyckönskningar och vänliga ord till mig och Martin. Känslorna från vigseln och bröllopsfesten är många och starka men jag har ännu inte tillräckligt många eller starka ord för att kunna ge verbalt uttryck åt dem. Det enda jag kan säga är ett uppriktigt: Tack!

Martin och jag kommer att lägga ut bilder och gemensamma ord här på bloggen framöver men jag ville föreviga några egna ord så länge...

Lyckliga hälsningar
Jennie Rosander



2007.08.01 - Nedräkning

Dam-dam-da-dam, dam-dam-da-dam... Nu har nedräkningen börjat, bara några dagar kvar. Det är dan före dan före dan före jasägardan!

Tycka vad man vill om checklistor men de är användbara :) Man går från klarhet till klarhet liksom, bockar av måstena och motar stresspaniken så gott det går. Undrar bara hur man ska mota finnen på kinden...vem är förvånad?

Nu är det dags att kladda chokladlöv till bröllopstårtan! Pysselådrar pulserar starkt...

   Testkörning av tårtan. Visst blev den ganska fin? God också, hallonmousse och vaniljkräm.. mumma för magen.

//Nippertippan

2007.07.31

Idag blev det en promenad till 4H-gården med ett par vänner. Där kan man titta på hästarna och mata kaninerna...det tyckte alla var roligt särskilt de små.

         

RSS 2.0