2007.07.28 - Möhippa

Turnén drog vidare till Öland där vi infogade oss i den zoo-lika stämning Edvins hus har att erbjuda (pappas hund och två katter, Malins två katter och vårat monster förstås). Tur att inte Benny är pälsdjursallergiker...

Trots ett inte helt inspirerande väder,  insisterade Martin på att vi skulle åka och "sola" lite i Bjärby...



Måste väl erkänna att jag blev lite misstänksam, vi ska ju trots allt gifta oss snart. En regnskur senare kom ett gäng halvgalna tjejer spatserandes förbi och mycket riktigt: möhippan var i full gång!

     Först var det lekar och pick-nick på stranden (det blev faktiskt riktigt fint väder till slut).

     Festligheterna fortsatte sedan hemma hos pappa där jag fick en läcker top (lite senare på kvällen insåg jag vad som stod på ryggen...verkade lite skumt att jag vid upprepade tillfällen blev klappad på rumpan).

     Farligt roligt hade vi och värre blev det framåt kvällen då vi drog vidare till Borgholm. Middag och bus för hela slanten, fick till och med visa vad jag gick för i karaoke-baren...tack för den ;)

Tack alla som var med och gjorde dagen och kvällen till ett oförglömligt minne. Kramar från Jennie.

2007.07.26 - Sommar och skoj!

Hej och hå vad sommaren går! Vi har varit i Koviken och lekt med Helén och Bosse, solat och badat (jo, faktiskt) och plockat svamp.  

      Man har ju inte roligare än man gör sig...

  Alla hjälper till! Eller, tja...inte alla... Vissa placerade sig i hammocken och vissa andra spexade i skogen...      

En kväll tog vi båten till Brasserie Östra Skälö. Vädergudarna ville oss väl så efter ett kortare motorhaveri kunde vi njuta av kvällssolen bland kobbar och skär. Kan rekommenderas!

              

2007-07-21

Då har vi hunnit med en veckas semester med förhållandevis fint väder. Det har varit sjösättning av båtar, badning, grillning, brygginvigning, 2-årsjubileum, bärplockning, hamnfestival och mer badning...

                    

2007-07-05

Regn, regn, regn... Var tog sommaren vägen?! Bröllopet börjar närma sig (bara en månad kvar - gaah!), hoppas vädret blir aningens bättre då... Måste nog skaffa ett snyggt paraply för säkerhets skull...

2007-07-04

Sixten har kommit hem (igen!). Var det någon som hade hört talas om "Sagan om pojken som ropade -Varg"? Det tidigare ganska ökända monstret har dock nu blivit utbytt mot en gosfarbror som bara ligger inne och myser hela dagarna.


2007-06-26

Midsommarhelgen är kommen och gången, fylld med god mat, alkoholhaltiga drycker och trädgårdslekar när vädret tillät. Vi var i Koviken tillsammans med Helén&Bosse och Malin&Benny (och en drös med katter förstås).

         

Sigge-skrutt blev sur för att han inte fick följa med så nu har han gått på tur igen. Hoppas han tog med sig gummistövlarna...

2007-06-21

Efter ett par dagar i Stockholm med dejt med Jenny, Johan och lilla Tåva, besök på "Grönan" och ja just det, lite jobb på ATA också...fortsatte sommarkalasandet med en gårdsfest igår. Väldans trevligt! Liten slitna idag dock...tror att vi drack hudlotion innan vi gick hem...

2007-06-15

Fredag och hela helgen framför oss. Imorgon bär det av ner till bröllopsbutiken för att boka Martins outfit till bröllopet (stiligt värre). Sedan blir det 25-årsfest hos Emmy i Kalmar. Kanske kan Jennie ha någon av de underbara klänningar som Lena hämtade ner från vinden? Varför inte f.d fröken Sverige-klänning från 60-talet? Klädbeståndet är utökat inför sommaren!


2007-06-04

Sixten har kommit hem! I onsdags förra veckan kom det en liten parvel och tittade in genom fönstret som om ingenting hade hänt...Ingenting hade nog hänt för han hade inte en skråma (som väl är!). Han hade bara tagit en liten, kort promenad...typ.

Imorn är det Martins födelsedag, hipp hurra! Undra om han är sugen på kaffe på sängen kl. 05.15...Jennie får nog ta ett senare tåg :)


2007-05-27

I helgen har vi varit på Öland för födelsedagsfirande, några dagar i förskott: Grattis pappa Edvin! Fint väder och god mat hela helgen.

Vår älskade lilla skruttkatt...  ...har nu varit borta i en vecka och det lägger självklart och tyvärr sordi över allt man gör. Hoppet om att få gossa med honom igen börjar svikta rejält men kanske, kanske, kanske...


2007-05-23

Nu vankans det bröllopsbestyr! Stärkt av mat och dryck (närmare bestämt en halv flaska läskande rosévin - tack Maria!) begav sig en smått påverkad Jennie hem till sin väntande Martin för att ordna med bröllopsinformationen på hemsidan. Det gäller att få till alla små detaljer. Nu ska vi sova hela natten och drömma om varandra. Go´natt!


2007-03-18

En dag i pysslandets och grejandets tecken. Som det pensionärspar vi är, somnade vi förstås i soffan igår kväll... Bra var det, för idag har vi fått mycket gjort. Vi inledde dagen med att boka bröllopsresan till Nice!

Så här ser hotellet ut...
image4


Tjosan hejsan! Efter ett kort stopp i "snicken" och lite slipande på TV-bänken så bar det av till Lena o Janne för mumsig söndagsmiddag. Några portioner kesokaka och äppelmums senare, provades det frack (men det var bara Martin som fick prova...). Väl hemma igen har vi nu målat hallbyrån och satt upp en lykta i hallen (som f.ö blev urläcker). Framför oss nu har vi ägg- och räkmackor och söndagsfilm. Kan det bli mycket bättre?!

Välkommen till vår nya blogg!

Hej!
Välkommen till vår nya blogg.
Vi som har den är Jennie, Martin och Sixten (den lille katten).




RSS 2.0